uitpandig heipalen te plaatsen in beperkte werkruimten Met name voor fundatie-, herstel- en uitbreiding van bestaande gebouwen en
woningen biedt dit interessante mogelijkheden een
hamerstuk gezet en deze wordt onder de fundering gedraaid.

Heien En Funderingswerkzaamheden

Heien

Door gebruik te maken van een zeer compacte heimachine zijn wij in staat om zowel in- als uitpandig heipalen te plaatsen in beperkte werkruimten.
Met name voor fundatie-, herstel- en uitbreiding van bestaande gebouwen en woningen biedt dit interessante mogelijkheden.

Er wordt onder andere gebruik gemaakt van het hoogfrequent snelslagluchtblok en het valbloksysteem. Het hoogfrequent snelslagluchtblok, wat een gedoseerde en totaal beheersbare slagenergie levert, is uitermate geschikt om vlak langs panden te heien, welke slecht of niet gefundeerd zijn aangezien deze manier van heien trillingsarm is.

Het valbloksysteem wordt zowel in- als uitpandig gebruikt en kan zelfs gebruikt worden in een ruimte met een werkhoogte van 1,75 meter hoog!

Fundatieherstel

Fundatieherstel is kort gezegd een fundatie weer terug brengen in de oude staat. Dit doen wij door allereerst een buispaal vlak langs de fundatie te heien welke dient als geleiding. Over deze paal wordt vervolgens een hamerstuk gezet en deze wordt onder de fundering gedraaid. Door middel van hydraulische vijzels wordt de fundering op de oorspronkelijke stand gevijzeld (opvijzelen).

Wanneer de oorspronkelijke stand van de fundering is bereikt, wordt het hamerstuk aan de paal vastgelast. Dit alles wordt omhuld met gewapend beton.

Het grote voordeel van deze methode is dat deze uitpandig plaatsvindt, waardoor de woning niet ontruimd hoeft te worden. Als er niet wordt gekozen voor opvijzelen, kan er ook gekozen worden de fundering te stabiliseren.

Webdesign & Hosting bij 020web.nl